Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot
Tillbaka till Blogg

FRÅN STOCKHOLM TILL TALLIN

a group of people posing for the camera

Igår påbörjade våra fyra vänner Yannie, Danick, Sara och Dessan sitt stora paddeläventyr! Deras plan är att på två veckor paddla från Stockholm till Tallin – med bara några veckors paddelerfarenhet. Det ska bli så spännande att följa deras äventyr!

Såhär började vår vänskap med detta härliga gäng.
För ungefär två månader sedan kom de in till oss i Pampas och berättade om en gemensam dröm de hade. En dröm om ett äventyr på vattnet. Vi kände direkt att detta var något vi ville hjälpa till med, så vi satte oss ner och började planera detta över en kanna kaffe.

De hade i princip ingen erfarenhet av paddling sen tidigare vilket gjorde oss till deras paddelmentorer. Vi har sedan dess utbildat dem både på vattnet och uppe på bryggan och matat dem med all kunskap som behövs. Det har varit en väldigt rolig upplevelse som vi verkligen har uppskattat att få ta del av.

a group of people rowing a boat in the water

Igår paddlade de iväg med ett gäng kompisar som följde med en bit på vägen för att vinka hejdå.

Många har varit intresserade av att få följa dem på resan, här finns en artikel om äventyret och ni följa dem på Instagram @inakayaktoestonia där de uppdaterar flitigt. De har även en blogg där man kan läsa mer om äventyret från start – här hittar ni den!

Har du en dröm du tror att vi kan hjälpa till att uppfylla? Kom in och prata med oss i butiken. Och glöm inte, inga drömmar är för stora!

Lycka till Yannie, Danick, Sara och Dessan önskar vi på Paddla i Pampas!

  • Postades i:
Skip to toolbar