Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot
Tillbaka till Blogg

REGN? LÅT INTE DET STOPPA DIN KAJAKTUR!

a person sitting on a boat in the water

Ska du ut och paddla men orolig över att vädret ska bråka och det ska börja regna? Det är ingenting att oroa sig för! Då det är en vattensport finns ju risken att man blir lite blöt oavsett om det regnar eller inte.

Låt inte lite regn förstöra en härlig kajaktur, gör det istället till en mysig grej. Det finns faktiskt några fördelar med att paddla i regn då det är både mindre trafik och även oftast lugnare på vattnet. Tänk så trevligt att paddla ensam i sommarregn! Så länge man har på sig bekväma kläder som torkar snabbt är paddling den perfekta aktiviteten oavsett väder.

Jag vill med detta inlägg tipsa om den ultimata paddeljackan att ha med sig i facket på kajaken. Den är väldigt lättillgänglig då man packar ner den i en liten påse med bälteslinga på. Alltså är den helt perfekt att ha med ifall himlen skulle öppna upp sig men det fortfarande är varmt i luften. Jackan jag pratar om är såklart Lao Lightweight Jacket!

Det bästa med Lao är att det är en allroundjacka som funkar för all sorts motion. Ska du ut och promenera? På en cykeltur? På med din Lao så är du fit for fight! Den är vattenavvisande, bekväm att bära och som sagt, väldigt smidig att packa ner och ha med sig. Dessutom har den luva vilket är skönt att dra upp ifall det regnar och blåser.

Kan ni förstå att jag ägnar min tid åt att skriva ett inlägg om en jacka?
Ja, då förstår ni hur bra den faktiskt är.

Vi har den i butiken i flertalet färger och från storlek 2XS – 2XL.
Kom in och kolla vårt utbud!

  • Postades i:
Skip to toolbar