fbpx

FAQ

Kan jag avboka min paddling?

Minst sju dagar före aktiviteten: Full återbetalning
Från 7 dagar till 24 timmar före aktiviteten: 50% återbetalning.
Mindre än 24 timmar före aktiviteten: Ingen återbetalning

Kan jag boka om min paddling till en annan dag eller tid?

Ombokningar kan göras upp till 24 timmar före paddlingen, så länge det finns tillgänglighet vid den tiden nya önskade tiden.
Om det är mindre än sju dagar fram till aktivitetsdatumet kommer framtida avbokningar inte att få mer än 50% återbetalning, även om paddlingen ombokas sju dagar framåt.

Är det någon åldersgräns?

I dubbelkajak med vuxet sällskap går det bra med mindre barn. I egen kajak är det 12 år med vuxen i sällskap och 16 år på egen hand med målsmans tillstånd.

Behöver jag kunna simma?

Ja.

Kan man paddla kajak om jag aldrig paddlat förut?

Ja det kan du , vi finns tillgängliga på bryggan för en rutin genomgång kring vad som är bra att tänka på och hjälper dig att komma i och ur båten.
Läs gärna även vårt blogginlägg om hur det är att paddla kajak som nybörjare.
Att paddla kajak som nybörjare

Vad är en familjekajak?

Det är en trippelkajak där det får plats två vuxna och ett barn eller en vuxen och två barn. Den går även att paddla som en vanlig dubbelkajak men det är svårt att få plats tre vuxna i den.

Vad är en dubbelkajak?

Det är en kajak med två sittbrunnar, så du och en vän kan sitta i samma kajak och paddla.

Vad är en singelkajak?

Det är en kajak anpassad för en person.

Så vad behöver jag ha med mig?

Ett torrt ombyte som du alternativt lämnar hos oss. Vattenflaska, badkläder, samt det du vill äta under din paddling om du inte förbeställer vårt fika paket. (se info i bokning) Värdesaker går att lämna kvar hos oss alternativt om ni väljer att ta det med er rekommenderas hyra av drybag.

Hur ska jag klä mig när jag paddlar kajak?

Kläder anpassat efter väder och vind och eventuellt ombyte för om ni blir blöta. Ni kan tänka att ni klär er för en snabb promenad eller lättare joggingtur.

Vad händer om jag ramlar i?

Att ramla i hör inte till vanligheterna, och vi förser dig med flytväst på bryggan. Om du mot förmodan skulle välta sitter du inte fast i båten och kommer även att på våra rekommenderade turer att befinna dig i närheten av land.

Har ni vatten att köpa på plats?

Nej vi säljer enbart glass i nuläget samt hållbara vattenflaskor från Klean Kanteen som går att använda om och om igen.

Kommer min packning att bli blöt?

Förmodligen, risken finns. Vill du vara riktig säker packa i en påse eller hyr en drybag av oss för att vara säker på att sakerna håller sig torra.

Är ni Covid-19 anpassade?

Vi förespråkar WHOs rekommendationer och håller önskat avstånd. Både i och utanför butiken. Handsprit finns på vår toalett och vi ser även att våra kunder föregår med gott exempel.

Boka längre än 3 timmar?

Vill du hyra mer än 3 timmar är det enklast att boka 2 pass efter varandra. Vill du hyra heldag eller längre kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Boka Nu