Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

FÖRETAGSPADDLING

DAGS ATT PLANERA FÖR EN MER AKTIV AW, FRUKOSTPADDLING, KICK-OFF PÅ VATTNET ELLER EN HÄRLIG SOLSKENST

Ta med kollegorna på en rolig och inspirerande paddeltur i en härlig miljö. Skapa oförglömliga minnen samtidigt som ni stärker er gemenskap och företagskultur tillsammans med oss på Paddla i Pampas.

Med utgångspunkt från vårt paddelcenter i Pampas marina erbjuder vi de allra bästa förutsättningarna för central stadspaddling i nordens Venedig.

Tillsammans med en erfaren guide kommer ni att lära er grunderna i kajakpaddling i en magisk miljö runt Kungsholmen. Under era två timmar på vattnet kommer vår kunniga guide också att berätta mer om vad vi ser från kajaken.

Vi avrundar paddelturen med härligt brygghäng på vår solbrygga, där vi tillsammans tar en kaffe & en ordentlig bryggmacka – och delar våra nya upplevelser.
 

En företagspaddling pågår i tre timmar och i den ingår: all utrustning, instruktioner och tips, erfaren guide, kaffe & ordentlig bryggmacka och två timmars paddling. Företagspaddling erbjuder vi som frukost-, lunch- eller AW-paddling.

Vill ni göra paddlingsaktiviteten till extra-allt kan vi också tillsammans med vår granne och partner Restaurang K4 toppa paddlingen med lunch-buffé eller öl & kolgrillad hamburgare efter avslutad paddling.
 

Har ni några egna tankar och idéer kring er aktivitet? Vi lyssnar gärna, kan självklart anpassa oss och har många egna idéer – vi är grymma på event!

Grupp på 3-10 personer – 990 kr/person (inkl kaffe & ordentlig bryggmacka)

Grupp på 11 personer eller fler – 890 kr/person (inkl kaffe & ordentlig bryggmacka)

 
Tillval; lunch- & AW-paddling
Lunchbuffé + 145kr/person
Öl & kolgrillad hamburgare + 250kr/personSkip to toolbar