Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

HYRA SUP

Snabbinformation

FRÅN
kr190

ALLA ÄR VÄLKOMNA OCH BORDE PROVA PÅ PADDLING I VÅR HUVUDSTAD!

All utrustning ingår och  våra SUP passar alla!

Vi på PiP brinner för paddling i alla dess former och vi vill att du också ska få uppleva vårt vackra Stockholm från dess bästa sida, vattnet.

I vår uthyrning kan du hyra SUP, oavsett om du ska testa på paddling för första gången, eller om du har paddlat hela livet. Vi har SUP som passar alla!

HUR FUNKAR DET?

För att hyra SUP av oss bokar och betalar du enkelt här via hemsidan så att allt ska gå smidigt och lätt när du väl är på plats. Vi hyr ut SUP i 1-2 timmar, alldeles lagom för att hinna paddla en bit utan att bli för trött. När det är dags för paddling checkar du enkelt in hos oss på plats där vår personal tar väl hand om dig. Du kan lämna av saker du ej vill ha med hos oss innan vi hjälper dig hitta rätt utrustning för dagen. Allt du behöver för att paddla ingår såklart i hyran.

När du är redo för paddling hjälper vi dig med din SUP och därefter följer en kort genomgång i säkerhet och enklare paddelteknik, innan vi hjälper dig ut på vattnet. Väl tillbaka efter din härliga paddeltur på Stockholms vatten hjälper vi dig upp och tar hand om din utrustning, så att du kan ta det lugnt och njuta på vår soliga brygga med en god kopp kaffe.

Skip to toolbar