fbpx

Hyra kajak hos Paddla i Pampas

Vi på PiP brinner för paddling i alla dess former och vi vill att du också ska få uppleva vårt vackra Stockholm från dess bästa sida, vattnet.

I vår kajakuthyrning kan du hyra kajak, oavsett om du ska testa på paddling för första gången, eller om du har paddlat hela livet. Vi har kajaker som passar alla!

Vår kajakflotta består av premiumkajaker från Melker of Sweden & Tahe Outdoors, två ledande varumärken inom vattensport och vi jobbar hårt för att du ska sitta i en kajak som ger dig den bästa upplevelsen.

  • Pris – 3h – 290 kr per person
  • Flytväst, paddel & kapell ingår
Glad person i kajak

Paddla kajak i Stockholm

Med utgångspunkt från Pampas Marina har du alla möjligheter för en utmärkt paddeltur i Stockholms innerstad.

Att paddla i Stockholm är en unik upplevelse vi tycker att alla borde testa åtminstone en gång i livet. Känslan av att kunna glida fram nästan helt ljudlöst mitt i city i en kajak är oslagbar. Något som bland annat Tripadvisor och National Geographic rankar högt på aktiviteter att göra i Stockholm.

Vi på PiP är experter på att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och hjälper gärna till med turtips och annat för att du ska få ut så mycket som möjligt av din kajakupplevelse. Här nedan har du två av våra mer populära turer. Mer utförlig information och fler turer hittar du här.

Kungsholmen Runt är en riktig klassisker och den tur som paddlas mest varje år. Den ca 9 km långa rutten bjuder på lugn citynära paddling genom Karlbergskanalen, här får du se Karlbergs slott, paddla under broar och uppleva hur stockholmspulsen rör sig när du glider fram genom stadens mer centrala delar. Även Stockholms Stadshus och Västerbron är två fina sevärdheter längst din tur runt Kungsholmen.

Ta kajaken runt Långholmen och Reimersholme och få en mer naturskön upplevelse genom den smala kanalen mellan Södermalm och Långholmen. Här ligger en stor träbåtsförening vilket ger paddlingen genom kanalen en ytterliggare dimension. Här kan du också stanna till lite hos Långholmen kajak och ta en glass om du vill sträcka på benen.

Hyra kajak – hur funkar det?

För att hyra kajak av oss bokar och betalar du enkelt här via hemsidan så att allt ska gå smidigt och lätt när du väl är på plats. Vi har 3 hyrpass per dag och varje pass är 3 timmar långt, en perfekt tid för att du ska hinna med en tur runt Kungsholmen utan stress med möjlighet till en fikapaus eller två.

När det är dags för paddling checkar du enkelt in hos oss på plats där vår personal tar väl hand om dig. Du kan lämna av saker du ej vill ha med hos oss innan vi hjälper dig hitta rätt utrustning för dagen. Allt du behöver för att paddla ingår såklart i hyran.

När du är redo för paddling hjälper vi dig till den kajak som passar dig bäst och därefter följer en kort genomgång i säkerhet och enklare paddelteknik, innan vi hjälper dig ner i kajaken och ut på vattnet.

Väl tillbaka efter din härliga kajaktur på Stockholms vatten hjälper vi dig upp och tar hand om din utrustning, så att du kan ta det lugnt och njuta på vår soliga brygga med en god kopp kaffe.

Boka Nu