fbpx

Köp kajak & tillbehör i centrala Stockholm

I samband med vår fina kajakuthyrning ligger vår nya fräscha butik, Melker & Tahe Brandstore, centrala Stockholms mest välsorterade kajakbutik.

Här hittar du de senaste nyheterna från Tahe Outdoors och Melker of Sweden samt ett välsorterat utbud av allt du behöver för att din paddelupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Testa kajaken innan köp

Vi kan paddling och finns här för att hjälpa dig välja den kajak som passar dig bäst.

Med flera års erfarenhet av både kajak och SUP-paddling vet vi vad som krävs för att ha en så bra upplevelse på vattnet som möjligt och vårt mål är att ge dig den bästa möjliga hjälpen att hitta rätt. Oavsett om du är i startgroparna på ditt nya kajakäventyr eller om du har paddlat i hela ditt liv.

Självklart har du även möjlighet att testa din blivande kajak på vattnet innan köp för att du ska känna dig riktigt säker på att du väljer rätt.

Kajaker testas vid vår kajakbrygga

Sortiment

Kajaker

I vår butik i Stockholm hittar du kajaker från Melker of Sweden, Tahe Outdoors och Zegul. Vi har ett väl genomtänkt sortiment med kajaker som passar alla, oavsett om du vill ha en vacker Melkerkajak i linfiber eller en billigare kajak i plast har vi något för dig.

Stand up paddleboards – SUP

Vårt SUP-sortiment består av både hårda kompositbrädor samt uppblåsbara SUPar i alla prisklasser. Vi jobbar huvudsakligen med Stand up paddleboards från varumärkena BIC och SIC.

Kajaktillbehör

Huruvida paddling är en prylsport eller inte går att diskutera. Något som är klart är att vi har allt du behöver för att göra det till en om du skulle vilja. Allt från torrdräkter och paddeljackor till vattenflaskor och smarta gadgets som kan vara bra att ha när du njuter av din härliga paddling!

Outlet

Passa också på att ta en sväng i vår Outlet – här finns ett större antal tidigare uthyrda kajaker och paddelbrädor, förra årets modeller, ”limited editions” och tillbehör som vi säljer ut till kraftigt rabatterade priser.

Fråga oss i butiken så hjälper vi dig gärna göra ett bra klipp!

Köp online

Självklart finns även möjligheten att handla alla våra produkter online. Här hänvisar vi till Melker & Tahe Outdoors respektive hemsidor för fullt sortiment och möjlighet att lägga dina ordrar direkt.

Vill du köpa flera kajaker och av bägge varumärkena kan du alltid maila oss så hjälper vi dig med din order!

Melker of Sweden Webshop
Boka Nu