fbpx

PADDLA OCH BABBLA

Det finns inget bättre än att starta dagen med att tillsammans uppleva Stockholm från vattnet. Eller jo kanske att få avsluta dagen med paddling i vår vackra huvudstad.

Har du inte testat?

Då är det dags att följa med Malin och Paddla & Babbla!

PADDLA TRYGGT MED EN ERFAREN LEDARE OCH TREVLIGT SÄLLSKAP

Varje vecka är vi ett gäng glada paddlare som ses för att ta en tur i vårkvällen eller en tidig morgontur. Vissa kommer varje vecka, andra gästspelar när andan faller på.

Oavsett om kajakpaddling är sommarens hobby, du är lite nyfiken eller vill träffa nya människor är du varmt välkommen. Kom själv, med din partner eller med kompisgänget!

MELKER & MALIN

Vår kajakflotta består av premiumkajaker från Melker of Sweden & Tahe Outdoors, två ledande varumärken inom vattensport och vi jobbar hårt för att du ska sitta i en kajak som ger dig den bästa upplevelsen. Du kan välja mellan att paddla i en egen kajak eller i en dubbelkajak tillsammans med en annan deltagare. 

Ledare för turerna är vår guide Malin. Hon är en erfaren kajakguide som vid behov hjälper till att gå i och ur kajaken och ger tips på paddelteknik. Hon planerar bästa rutten utifrån dagens förhållanden, men du deltar på eget ansvar och får gärna komma med förslag!

Med stabila och snygga kajaker och stans bästa brygghäng är vi i goda händer. Vi paddlar, vi snackar och vi fikar. Gemensamt är att vi vill ta tillvara på dagen, få lite motion och träffa nya människor.

Använd gärna vår Facebookgrupp för att se vem som kommer, bjuda in vänner, dela bilder eller hitta vänner att paddla med andra dagar. 

Vi ses!

Melker kajaker på vattnet i grupp med paddlare som har trevligt
Boka Nu