Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

TEKNIKTORSDAG & KAJAKHÄNG

Paddla, babbla & ha kul tillsammans med oss!

Snabbinformation

Tekniktorsdag när isen ligger?

Självklart kör vi vidare på vår tekniktorsdag trots att isen nu kommit till Stockholm.

Vi kommer fokusera mer på teknik och styrtag, göra olika övningar för att bli tryggare paddlare och såklart ha trevlig samt njuta av en varm bastu efter paddlingen.

Välkommen på tekniktorsdag!

Har du gått en kurs och vill öva på det du lärt dig? Har du kunnat rolla men behöver pigga upp minnet inför säsongen? Vill du träna på låga stöd, självräddning, kamraträddning eller bogsering?

Kom på vår TeknikTorsdag där vi under lättsamma former övar och umgås, kör en workshop, bjuder in en expert eller provar oss fram tillsammans.

Tekniktorsdagen är öppen för alla, nybörjare som proffs och målet är att vi ska ha kul och lära oss av varandra. Varannan vecka har vi lite mer fokus på teknik, den andra veckan har vi lite mer fokus på det sociala och paddlar en tur tillsammans.

Säsongskort

Nu har vi släppt årets säsongskort också, för endast 2 990 kr får du vara med på alla torsdagspaddlingar från och med oktober till April. Snacka med oss i butiken för mer information!

Temadagar

13/1 – Sidledsförflyttning

20/1 – Kantning (lär dig eller förbättra din kantkontroll)

27/1 – Förligt & akterligt roder

Från :
kr 290

Välkommen på våra tekniktorsdagar. Här hänger vi på vattnet och lär oss av varandra. Vi har alltid en ledare på vattnet som kan ge tips och tricks samtidigt som vi gärna ser att du delar med dig av dig själv och det du kan så att vi tillsammans kan utvecklas som paddlare.

Självklart finns det möjlighet att komma förbi och hänga på bryggan också. Vissa dagar bjuder vi in en leverantör som berättar om det senaste, andra dagar pratar vi sjösäkerhet med någon sakkunnig inom ämnet. Helt plötsligt dyker en grönlandspaddelexpert upp och bjuder på det bästa vi vet inom den genren.

Ja tekniktorsdagarna kommer bli det vi gör av dem, har du någon idé, säg till så ser vi till att den blir till verklighet tillsammans!

Skip to toolbar